Články podpory

Pokud si s něčím v klubové platformě eos nevíš rady, zkus najít odpověď tady.

E-mailové notifikace jsou dobrý základ, jak se dozvědět o všem důležitém. Zároveň ti okamžité notifikace chodí do mobilní appky, pokud ji tvůj klub používá. Novinkou od verze 2.8.2 jsou ale i notifikace přímo do prohlížeče, resp. desktopové aplikace, kterou si můžeš přidat na svůj počítač. V tomto článku si ukážeme, jak tyto tzv. Web Push notifikace zapnout.
Klubovou platformu si pro snadnější a přehlednější práci můžeš přidat i jako aplikaci přímo do počítače. Hlavní výhodou je to, že do ní můžeš dostávat Web Push notifikace – upozornění stejně pohotová jako do mobilní appky. Kromě toho však získáš další výhody oproti webové verzi, jako je počet notifikaci přímo na ikoně, snadný a rychlý přístup do vaší klubové platformy na jedno kliknutí a celkově uživatelsky příjemnější práce v platformě.
Když se blíží nová sezona, je i v klubové platformě třeba za tou stávající udělat čáru. Co všechno je potřeba udělat a nastavit a jaké máte možnosti, se dozvíte v tomto článku.
Tato horká novinka přichází do klubové sekce s velkou aktualizací na verzi 2.6. Vytvořili jsme celý nový modul Členská konta, chytře ho provázali s dalšími, a tím jsme do klubové sekce přidali řadu nových skvělých funkcí, které určitě oceníte. Především je díky členským kontům možné pracovat s bonusy, odměnami a účastnickými poplatky! Pojďme si vše představit.
Klubovou platformu eos je možné propojit s florbalovým informačním systémem FIS Českého florbalu, ze kterého se pak do platformy automaticky stahují např. zápasy pro jednotlivé týmy. V tomto článku si ukážeme několik jednoduchých kroků, které je pro to potřeba udělat.
Když už máš mobilní appku z obchodu Google Play nebo App Store nainstalovanou, musíš si do ní přidat svůj klub. V tomto návodu ti popíšeme, jak si váš klub do appky přidáš.
Náš klub jde s dobou a pořídil klubovou platformu eos. Prý to bude lepší pro všechny. I já jako člen/rodič budu mít všechny informace na jednom místě. Jen se v internetovém prohlížeči nebo v mobilní aplikaci přihlásím a všechno, co se týká mého působení v klubu, tam najdu.
Hromadný import členů je jedním z prvním kroků po pořízení platformy EOS. Je ale užitečný také kdykoli později, když potřebuješ do databáze snadno přidat více členů najednou.

Nebuď bafuňář. Udělej si to jednoduché!

Děláte to všechno ručně a je to pořád dokola? Máte z toho nonstop bolehlav? Je 21. století a doba nabízí moderní řešení, jak si ušetřit kupu zbytečné práce.

Nechci být bafuňář